6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is actually zonder twijfel de meest gebruikte dating software van Nederland.

6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is actually zonder twijfel de meest gebruikte dating software van Nederland.

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2020

Dat zorgt ervoor dat je waarschijnlijk wel mensen kent die Tinder gebruiken, hebben gebruikt of die een relatie of scharrel hebben overgehouden aan Tinder. Toch kan het lastig zijn om hier je eigen mening omheen te vormen. Daarnaast zijn de meningen over deze app behoorlijk gevarieerd. De В«linkВ» ??n vind het een geweldige application om gemakkelijk communications te leggen, de ander hekelt het gebrek aan diepgang bij het matchen en in conversaties. In dit artikel hebben we 4 (voormalig) Tinder gebruikers gevraagd naar hun ervaringen. Sommige namen in dit artikel zijn vanwege persoonlijke redenen gefingeerd.

We stelden onder andere de onderstaande vragen:

 • Wanneer gebruikte je Tinder?
 • Wat was je verwachting bij het installeren van de application? Klopte deze verwachtingen?
 • Heb je een of meerdere schedules gehad via Tinder?
 • Hoe zou je jouw Tinder ervaring beoordelen?
 • 1. Lexa

  2. MetJou

  3. Parship

  ‘Hij got alles wat ik niet have verwacht tegen te komen op Tinder’ – Sofie (25 jaar)

  Toen ik net twee maanden uit een 2 jarige slechte relatie was (een van de vele slechte relaties perish ik heb gehad) koos ik ervoor om Tinder eens een poging te geven. Ik besefte me dat ik door te lage eisen te stellen in een companion, ik voorheen bijna altijd de verkeerde mannen aantrok. Dit wilde ik dit keer anders doen.

  Ik koos ervoor om extreem kieskeurig te zijn op Tinder. Daarnaast ended up being ik niet op zoek naar iets serieus, maar vond ik het een leuke manier om tijd te doden. Ook had ik van collega’s een aantal grappige verhalen gehoord over het gebruik van internet dating programs, wat ervoor zorgde dat ik nieuwsgieriger werd. Aangezien mijn date-geschiedenis nogal belachelijk is bedacht ik me personally dat ik weinig te verliezen got.

  Uiteindelijk ontmoette ik na een month op Tinder te hebben gezeten mijn huidige vriend. Ik vond hem ontzettend knap en we appten veel in de eerste twee weken nadat ik hem ended up being tegengekomen. Hij maakte mij aan het lachen en ik kon goede, intelligente en diepe gesprekken fulfilled hem voeren. Hij was alles wat ik niet have verwacht tegen te komen op Tinder. Toen we elkaar ontmoetten voelde het direct goed. Later on kwamen we erachter dat we Tinder de month nadat we elkaar tegenkwamen op de application allebei hadden verwijderd. Het is actually de beste relatie perish ik tot nu toe heb gehad en perish ik nooit had gevonden zonder Tinder. Onwijs tevreden over mijn ervaring dus.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder vooral om mezelf een goed gevoel te geven als ik een fit krijg. – Sander (22 jaar)

  Tinder are leuk tijdverdrijf, maar echt serieus ben ik er niet mee bezig. Daarnaast stuur ik nooit zelf een eerste berichtje. Ik heb namelijk eens de Tinder software van een knappe meid gezien en sindsdien weet ik dat het weinig zin heeft om te concurreren met 1000 andere gasten. Het was wel zo dat dat eigenlijk alle meiden die mij als eerst een bericht sturen ontzettend saai zijn en na een aantal berichten eigenlijk mijn smaak niet zijn.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder meer om een beetje meiden te bekijken en mezelf een goed gevoel te geven als ik een match krijg.

  ‘Profielfoto’s came across karpers en ontblote bovenlichamen krijgen drive al een swipe naar rechts’ – Linda (22 jaar)

  Ik heb eigenlijk voornamelijk positieve ervaringen came across Tinder. Ik heb het de afgelopen 2 jaar af en aan gebruikt. Soms een aantal maand heel actief, dan gerust een half jaar weer niet. Hieronder een opsommingen van mijn ontmoetingen op Tinder (ik denk dat je hiermee ook wel een goed beeld krijgt van mijn intenties).

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.